6 GRĂDINI DE BERE DIN PRAGA

Ca întotdeauna, atunci când vizitează grădini de bere și alte spații în aer liber în Praga, asigurați-vă că aveți bani cu tine ca nimeni nu vă permite să plătiți prin card și nu sunt, în mod normal, mașini bancare prin apropiere. În plus față de băuturi, toate aceste grădini servesc de obicei cehă preparate la grătar, cum ar fi cârnați, brânză, și, uneori, porumb pe stiulete, și nu te aștepta la grădina de bere să fie direct în stația de tramvai, unde te dai jos ca mai toate necesita un pic de mers pe jos și se uită în scopul de a le găsi. Dar, odată ce le găsești, vă puteți aștepta să aibă o plăcută după-amiaza și seara și, poate, o aventura sau două, dacă e seară.

1. STROMOVKA

Stromovka este una dintre cele mai mari spații verzi din Praga, cu o mulțime de apă, pădure, și spații private, și care este complet rece loc să se plimbe printre copaci și să uitați tot ce este că aveți nevoie pentru a uita. Există multe locuri în care poți să bei o bere, dar cel mai mare și cel mai activ este o mică grădină numit Slechtovka. În plus față de băuturi reci, ele au, de asemenea, o scena de performanță, care dispune de o mare varietate de muzică live și Dj-ii de stiluri diferite de joc, de obicei, 7 nopți pe săptămână în timpul verii.

Transport: luați tramvaiul 12, 17, 24 sau de a opri Vystaviste Holesovice. Urmați alei pavate din stânga a sălii de expoziție până când veți vedea bere.

2. VYSEHRAD

Un al 18-lea cetatea a situat pe locul vechii locuință din Praga, prima Slavă de locuitori, Vysehrad este doar un pic la sud de centru cu Metroul, și are o vedere uimitoare a orașului că cei mai mulți turiști nu vor vedea niciodată. Grădina de bere este numit Na Hradbach, în cazul în care puteți sta pe o masă de lângă perete, cu o vedere panoramică spre nord față de Orașul Vechi. Punk, hippie, câini, copii, și alte nebuni de toate tipurile de bun venit.

Transport: ia linia roșie la stația Vysehrad, apoi pe jos, urmați semnele pentru mai multe sute de metri până când veți trece prin caramida cetatea gates. Grădina de bere este pe dreapta la mici religioase rotunda.

3. PARUKARKA

Așezat pe un deal înalt de mai sus o vastă Comunistă buncăr nuclear, Parukarka este cu siguranta pe pista bătuți și un loc unde puteți intra în contact cu o mulțime de culoare locală. Este un favorit pentru vremea caldă hangout pentru Zizkov muzicieni, artiști, și alte vagabonzi, unde bauturile sunt ieftine, iar compania este bună și nu-i pasă nimănui ce faci, atâta timp cât nu deranjează pe nimeni altcineva. Ia-ti o bere sus pe deal pentru o vedere fantastică la oraș, și stau până târziu să se bucure de un posibil improvizat jam session sau alte bruscă moment de neașteptată nebunie.

Transport: luați tramvaiul 5, 9, sau 26 pentru a opri Olsanske Namesti și de mers pe jos în sus pe scări trecut buncăr de intrare până când veți vedea bere.

4. ZIZKOV ZAHRADKY

Nu prea ai ce vedea, dar nu prea departe de centru, acest loc are o Praga cartier și o aromă locală ambianta că niciodată nu veți obține dacă vă petreceți tot timpul în Orașul Vechi. Pentru iubitorii de sport, există un permanent instalat marele ecran care arată toate lumea este cel mai vizionat de fotbal și alte evenimente sportive, dar pentru cei mai înclinați spre muzică și cultură, există un program complet de Dj și trupe live pe o scenă în aer liber de la un capăt al parcului.

Transport: cel mai Simplu e cu autobuzul 207 din Namesti Republiky pentru a opri Ohrada, dar puteți prinde, de asemenea, tramvaiul 9, 10, 11, 16 sau pentru a opri Biskupcova si uita-te pentru mare, semn verde de la intrare.

5. LETENSKE SADY

Aceasta este Praga este cel mai popular și cel mai frecvent grădină de bere, situat aproape direct în centru, în cazul în care va candida cel mai probabil în fiecare altă persoană care stă în pensiune la fel de bine ca aproape fiecare expatriați care trăiesc în Praga. Priveliștea este fantastică și parc în care grădina se află este frumos. Cele mai mari dezavantaje sunt că ele servesc numai bere în pahare de plastic și nu există nici o muzică de orice fel și, dacă nu am menționat-o deja, probabil vei alerga într-fiecare persoana care se cazează la pensiune.

Transport: de Mers pe jos peste pod și în sus pe deal pe poteca de la Namesti Republiky sau de a lua tramvaiul 8, 12 sau 26 pentru a opri Letenske Namesti și de mers pe jos spre râu de acolo.

6. RIEGROVY SADY

Aceasta este Praga este al doilea cel mai popular și comune grădină de bere în cazul în care va rula cu siguranta în toate Praga expatriați care nu stau la Letenske Sady. E frumos și rece și umbroase, dar, din păcate, nu există nici o vedere și toată grădina este închisă de un gard. Există, ocazional, Dj sau muzica live pe scenă în aer liber, dar acest loc este cel mai bine cunoscut pentru său imens ecran de proiecție și difuzare de evenimente sportive din întreaga lume. Berea este rece și gustoase și nu există un al doilea bar specializat în cocktailuri, precum și o selecție largă de preparate la grătar și alte gustari.

Transport: Luați tramvaiul 5, 9 sau 26 pentru a opri Husinecka și de mers pe jos în sus pe strada U Rajske Zahrady rulment dreapta în partea de sus până când veți vedea copaci.