Ghidul ultimate la cele mai bune grădini de bere din Londra

Londra grădini de bere sunt ca praful de aur atunci când iese soarele. Deși de obicei Londra eticheta implică stând pe trotuare sau pe străzi, în afara unui pub, tot ce vrea este un bun de modă veche bancă de lemn pentru a se odihni halba de bere (și picioarele). Deci, pentru a vă ajuta, am compilat o listă de pub-uri mari, cu grădini verzi opintire cu postament-mese, ascunse curti, terase și în nord, sud, est, vest și centrul Londrei. În căutarea pentru mai multe verii pete? Găsi baruri de pe acoperiș în Londra sau pub-uri și baruri de râu.

1. Albion – Islington

Trebuie să știți: Greu de crezut că câteva drumuri pe ocupat trageți de Colțul Străzii este o gradina țară engleză. Cu wisteria-rana pergole si mobilier de gradina din lemn, este un pic de o surpriză de a nu găsi pe cineva în căutarea de a face un crochet șase. Acest hotel fermecător și surprinzător de mare de grădină (e într-o zonă de conservare) devine foarte ocupat în week – end- dar există locuri în față, dacă nu puteți găsi un spațiu în spate.

2. În Edinboro Castel – Camden

Trebuie să știți: Această pub are un surprinzător de încăpător spațiu în aer liber pentru înghesuit Camden. Cu extra lungi mese și o sală de 300 de persoane, acest lucru este ideal pentru grupuri mari care au nevoie de un loc pentru post-băuturi de lucru. Ei au, de obicei, specialități de bere și oaspete ales la robinet, împreună cu grătare și fripturi din carne de porc, atunci când vremea se încălzește.

3. Șovăitor Fundaș – Finsbury Park

Trebuie să știți: Labirint-ca, cu o mulțime de relaxare pe mai multe niveluri, acest pub într-adevăr trăiește până la „secret garden” tag-ul. Care servește mâncăruri delicioase Thailandeze, împreună cu o gamă largă de beri; minunata exotice miros în grădină adaugă la suprasarcină senzorială. Ei nu fac rezervări de masă deci daca vreau sa bag cel mai bun loc, știi ce trebuie să faci.

4. Intersecția Taverna – Tufnell Park

Trebuie să știți: Această refrigerate, shabby-chic spațiu în aer liber are o multime de tabele pentru a soluționa în jos, și este, de asemenea, un favorit firma cu gurmanzi și bea puriști. Servire incredibil alimente de sezon, și cu egală atenție acordată băuturi selecție (inclusiv exclusiv preparată de Joncțiune Ale), acesta este un bar care oferă aroma precum și de distracție în aer liber.

5. Cerbul – Hampstead

Trebuie să știți: Această mare și ascunse Hampstead grădină de bere are mese de picnic și cabane private care locul 15 persoane și poate fi rezervat. Muzică Live și un grătar concediați până în lunile mai calde, în plus, e doar o plimbare de zece minute de la heath. Are o gama foarte mare de tipuri de bere și cidru, atât îmbuteliat și proiectul, și în timp ce acesta poate fi un pic pe partea de scumpe (am spus că a fost în Hampstead); acest lucru este încă un loc foarte frumos pentru a vă relaxa în timpul verii.

6. White Hart – Stoke Newington

Trebuie să știți: Aceasta este o buna pub, cu un adevărat masiv grădină de bere. Are o gama larga de sortimente de bere și bere, și a suferit un pic de un molid (inclusiv meniul pub). Deși devine ocupat în acest sfârșit de săptămână, pop într-un post-băutură de lucru și ar trebui să fie capabil de a apuca un loc minunat, la una din mese.

7. La Alwyne Castel – Highbury

Trebuie să știți: Cu o capacitate de 300, acest lucru este în mare parte de grădini de bere, și chiar are propriul bar exterior în lunile mai calde. Există o varietate de relaxare în aer liber și se deschide un pic mai devreme într-o duminică – deci, face cele mai multe de o zonă în aer liber brunch.
La Sud De Londra

8. Gipsy Moth – Greenwich

Trebuie să știți: Cu unul dintre cele mai bune vederi din Greenwich, gradina este popular cu grupuri de prieteni, familii, și localnici. Lor fripturi duminică sunt geniale, si le-am luat bere din întreaga lume.

9. Nava – Wandsworth

Trebuie să știți: Nava în mod constant în fruntea listelor de Londra mai frumoase grădini de bere. În Plus, lor friptură de duminică și artizan gătit concursuri sunt legendare – anual Ou Scotch Provocare, oricine? Sfatul nostru – ia-o jugful de Sipsmiths’ Cupa de Vara (pe bază de gin și încărcat cu fructe proaspete) și cap la grădină, mai ales pe „Nava de duminică”, unde puteți bea de la sunetul de o trupa live sau DJ. Devine ocupat de prânz, așa că primele păsări prinde cele mai bune locuri.

10. Magic Garden – Battersea

Trebuie să știți: Acasa, la un mini-festival de muzică în fiecare week-end, această grădină de bere este locul să se bucure de cele mai bune sunete de vară în Sudul Londrei. În zână-a aprins cort, poți să stai printre lumânări, bea o bere rece și să asculte trupe live și Dj-ii lor genial sistem de sunet. Nu vă faceți griji dacă vremea este un pic umed sau rece, au pături și chiar mini-sticle cu apă caldă pentru a menține lucrurile confortabil pe canapele confortabile.

11. Vechea Fabrică De Bere – Greenwich

Trebuie să știți: Această mare grădină de bere este ascuns În interiorul Vechi Colegiu Naval în Greenwich. Este cu siguranta una pentru cunoscatori de bere – au luat-o la fața locului micro-fabrică de bere curatoriat unic, ediție limitată de bere din premiat Timp de Bere Companiei. Berea este chiar folosit în mâncare pe meniu de sezon. Cu o multime de scaune (cu umbrele de soare, ar trebui să vă doriți să eschiva de la soare sau de ploaie) singura ta problema va fi alegerea care bea pentru a începe cu.

12. Secara – Peckham

Trebuie să știți: Există o mulțime de mese în această vastă grădină de bere pentru a relaxa și bucura de soare. Ei au, de asemenea, o mare scufundat terasă cu mai mult de relaxare între bar și grădină.Atunci când vremea este bună, dețin de multe ori un grătar de duminică.

13. Grand Union – Brixton

Trebuie să știți: Această renovat recent „grădină a plăcerilor” are un minunat luminos schema de culori, și este surprinzător de mare de spațiu pentru a savura un cocktail sau trei. Puteți închiria Thai „copac colibe” pentru un pic de intimitate, sau de a opta pentru zonele de relaxare din jurul gropi de foc în seara. Ei au, de asemenea, un ecran mare, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru un loc pentru a viziona cele mai mari evenimente sportive, acest lucru ar putea fi foarte bine locul.

14. Soarele – Clapham

Trebuie să știți: Dacă te îndrepți spre Clapham Common pentru un picnic, ați putea dori să ia după petrecere aici. Literalmente peste drum de parc, dar pe strada principală, acesta este un favorit local. Ea are o multime de mese, și cu aceasta fiind marea Britanie, o multime de încălzire și umbrele de soare, dacă vremea caldă ia o excursie.

15. Station Hotel – Hither Green

Trebuie să știți: Această mare și luminos curte-grădină în stil a avut un mare refresh, împreună cu pub-ul, făcându-l popular cu localnici (în special navetiști, ca e doar 30 de secunde de mers pe jos de gara). De-a lungul cu o multime de scaune, împreună cu niște cabane de plajă, acest loc are cinci beri la robinet, lager, precum și cracare meniu de prânz și cină.

7 Mai frumoase Grădini de Bere Și Săli de Bere din Munchen

Timp de secole, berea este și a fost o parte importantă culinare și a patrimoniului cultural din Bavaria și Munchen. Cea mai buna alegere pentru a avea un autentic „bere experiență” sunt tradiționale sali de bere (în interior) și grădini de bere (în aer liber).

Aici este lista noastră cu 7 recomandări pentru cele mai bune opțiuni:

1. Augustiner Bräustuben

Pe traseul turistic, această imensă sală de bere oferă o atmosferă bună, minunată băutură și mâncare ieftină. Și cel mai bun lucru: e doar o 10 minute de mers pe jos de la hotel exquisit la Landsberger Strasse 19. www.augustiner-braeustuben.de

2. Waldwirtschaft (un.k.un WA-WI)

Dacă nu există nici o grădină de bere, care este un absolut trebuie să-a se vedea, în acest loc confortabil în suburbiile din sud de Munchen. Dacă vremea este bună, trebuie doar pentru a merge acolo, deoarece oferă o confortabilă locatie in aer liber, concerte live de jazz și big band sunete pe week-end și mâncare tradițională boxe. www.waldwirtschaft.de

3. Max Emanuel Brauerei (un.k.o. Max E)

Un backpacker recomandare, această grădină de bere este destul de aproape de universitate, făcându-l un hangout popular pentru studenți și oameni din toate colturile lumii. www.max-emanuel-brauerei.de

4. Hofbräuhaus

Să fie avertizat, acest lucru este cel mai popular și, de asemenea, cele mai turistice berarie din Munchen. Cu toate acestea, este, de asemenea, unul dintre cele mai tradiționale și a ajutat la forma de bere din oraș de cultură. www.hofbraeuhaus.de

5. Regăsite

Aceasta este cea mai mare grădină de bere din lume. Acesta oferă spațiu pentru până la 8 000 (!) oaspeții și este parte din Munchen bere cultură din 1791. www.hirschgarten.de

6. Seehaus

Un loc unde să stea pentru München celebritățile și cei care vor să fie, poate fi prea scumpe și elegante. Cu toate acestea, locația nu poate fi batut, deoarece se bazează chiar pe malul unui lac în engleză Grădină, lângă o barcă cu zbaturi de închiriere. www.kuffer-gastronomie.com

7. Augustiner Keller

Tradițional Augustiner Keller oferă o piscină interioară sală de bere precum și cea de-a doua cea mai mare grădină de bere din München (până la 7.000 de persoane). Aici, atmosfera de pe o seară de vară este fără egal. www.augustinerkeller.de

Ei bine, asta e tot pentru acum, dacă aveți orice recomandări personală pentru bere săli și grădini în München, la doar le posta un comentariu de mai jos!

 

6 GRĂDINI DE BERE DIN PRAGA

Ca întotdeauna, atunci când vizitează grădini de bere și alte spații în aer liber în Praga, asigurați-vă că aveți bani cu tine ca nimeni nu vă permite să plătiți prin card și nu sunt, în mod normal, mașini bancare prin apropiere. În plus față de băuturi, toate aceste grădini servesc de obicei cehă preparate la grătar, cum ar fi cârnați, brânză, și, uneori, porumb pe stiulete, și nu te aștepta la grădina de bere să fie direct în stația de tramvai, unde te dai jos ca mai toate necesita un pic de mers pe jos și se uită în scopul de a le găsi. Dar, odată ce le găsești, vă puteți aștepta să aibă o plăcută după-amiaza și seara și, poate, o aventura sau două, dacă e seară.

1. STROMOVKA

Stromovka este una dintre cele mai mari spații verzi din Praga, cu o mulțime de apă, pădure, și spații private, și care este complet rece loc să se plimbe printre copaci și să uitați tot ce este că aveți nevoie pentru a uita. Există multe locuri în care poți să bei o bere, dar cel mai mare și cel mai activ este o mică grădină numit Slechtovka. În plus față de băuturi reci, ele au, de asemenea, o scena de performanță, care dispune de o mare varietate de muzică live și Dj-ii de stiluri diferite de joc, de obicei, 7 nopți pe săptămână în timpul verii.

Transport: luați tramvaiul 12, 17, 24 sau de a opri Vystaviste Holesovice. Urmați alei pavate din stânga a sălii de expoziție până când veți vedea bere.

2. VYSEHRAD

Un al 18-lea cetatea a situat pe locul vechii locuință din Praga, prima Slavă de locuitori, Vysehrad este doar un pic la sud de centru cu Metroul, și are o vedere uimitoare a orașului că cei mai mulți turiști nu vor vedea niciodată. Grădina de bere este numit Na Hradbach, în cazul în care puteți sta pe o masă de lângă perete, cu o vedere panoramică spre nord față de Orașul Vechi. Punk, hippie, câini, copii, și alte nebuni de toate tipurile de bun venit.

Transport: ia linia roșie la stația Vysehrad, apoi pe jos, urmați semnele pentru mai multe sute de metri până când veți trece prin caramida cetatea gates. Grădina de bere este pe dreapta la mici religioase rotunda.

3. PARUKARKA

Așezat pe un deal înalt de mai sus o vastă Comunistă buncăr nuclear, Parukarka este cu siguranta pe pista bătuți și un loc unde puteți intra în contact cu o mulțime de culoare locală. Este un favorit pentru vremea caldă hangout pentru Zizkov muzicieni, artiști, și alte vagabonzi, unde bauturile sunt ieftine, iar compania este bună și nu-i pasă nimănui ce faci, atâta timp cât nu deranjează pe nimeni altcineva. Ia-ti o bere sus pe deal pentru o vedere fantastică la oraș, și stau până târziu să se bucure de un posibil improvizat jam session sau alte bruscă moment de neașteptată nebunie.

Transport: luați tramvaiul 5, 9, sau 26 pentru a opri Olsanske Namesti și de mers pe jos în sus pe scări trecut buncăr de intrare până când veți vedea bere.

4. ZIZKOV ZAHRADKY

Nu prea ai ce vedea, dar nu prea departe de centru, acest loc are o Praga cartier și o aromă locală ambianta că niciodată nu veți obține dacă vă petreceți tot timpul în Orașul Vechi. Pentru iubitorii de sport, există un permanent instalat marele ecran care arată toate lumea este cel mai vizionat de fotbal și alte evenimente sportive, dar pentru cei mai înclinați spre muzică și cultură, există un program complet de Dj și trupe live pe o scenă în aer liber de la un capăt al parcului.

Transport: cel mai Simplu e cu autobuzul 207 din Namesti Republiky pentru a opri Ohrada, dar puteți prinde, de asemenea, tramvaiul 9, 10, 11, 16 sau pentru a opri Biskupcova si uita-te pentru mare, semn verde de la intrare.

5. LETENSKE SADY

Aceasta este Praga este cel mai popular și cel mai frecvent grădină de bere, situat aproape direct în centru, în cazul în care va candida cel mai probabil în fiecare altă persoană care stă în pensiune la fel de bine ca aproape fiecare expatriați care trăiesc în Praga. Priveliștea este fantastică și parc în care grădina se află este frumos. Cele mai mari dezavantaje sunt că ele servesc numai bere în pahare de plastic și nu există nici o muzică de orice fel și, dacă nu am menționat-o deja, probabil vei alerga într-fiecare persoana care se cazează la pensiune.

Transport: de Mers pe jos peste pod și în sus pe deal pe poteca de la Namesti Republiky sau de a lua tramvaiul 8, 12 sau 26 pentru a opri Letenske Namesti și de mers pe jos spre râu de acolo.

6. RIEGROVY SADY

Aceasta este Praga este al doilea cel mai popular și comune grădină de bere în cazul în care va rula cu siguranta în toate Praga expatriați care nu stau la Letenske Sady. E frumos și rece și umbroase, dar, din păcate, nu există nici o vedere și toată grădina este închisă de un gard. Există, ocazional, Dj sau muzica live pe scenă în aer liber, dar acest loc este cel mai bine cunoscut pentru său imens ecran de proiecție și difuzare de evenimente sportive din întreaga lume. Berea este rece și gustoase și nu există un al doilea bar specializat în cocktailuri, precum și o selecție largă de preparate la grătar și alte gustari.

Transport: Luați tramvaiul 5, 9 sau 26 pentru a opri Husinecka și de mers pe jos în sus pe strada U Rajske Zahrady rulment dreapta în partea de sus până când veți vedea copaci.