Ghidul ultimate la cele mai bune grădini de bere din Londra

Londra grădini de bere sunt ca praful de aur atunci când iese soarele. Deși de obicei Londra eticheta implică stând pe trotuare sau pe străzi, în afara unui pub, tot ce vrea este un bun de modă veche bancă de lemn pentru a se odihni halba de bere (și picioarele). Deci, pentru a vă ajuta, am compilat o listă de pub-uri mari, cu grădini verzi opintire cu postament-mese, ascunse curti, terase și în nord, sud, est, vest și centrul Londrei. În căutarea pentru mai multe verii pete? Găsi baruri de pe acoperiș în Londra sau pub-uri și baruri de râu.

1. Albion – Islington

Trebuie să știți: Greu de crezut că câteva drumuri pe ocupat trageți de Colțul Străzii este o gradina țară engleză. Cu wisteria-rana pergole si mobilier de gradina din lemn, este un pic de o surpriză de a nu găsi pe cineva în căutarea de a face un crochet șase. Acest hotel fermecător și surprinzător de mare de grădină (e într-o zonă de conservare) devine foarte ocupat în week – end- dar există locuri în față, dacă nu puteți găsi un spațiu în spate.

2. În Edinboro Castel – Camden

Trebuie să știți: Această pub are un surprinzător de încăpător spațiu în aer liber pentru înghesuit Camden. Cu extra lungi mese și o sală de 300 de persoane, acest lucru este ideal pentru grupuri mari care au nevoie de un loc pentru post-băuturi de lucru. Ei au, de obicei, specialități de bere și oaspete ales la robinet, împreună cu grătare și fripturi din carne de porc, atunci când vremea se încălzește.

3. Șovăitor Fundaș – Finsbury Park

Trebuie să știți: Labirint-ca, cu o mulțime de relaxare pe mai multe niveluri, acest pub într-adevăr trăiește până la „secret garden” tag-ul. Care servește mâncăruri delicioase Thailandeze, împreună cu o gamă largă de beri; minunata exotice miros în grădină adaugă la suprasarcină senzorială. Ei nu fac rezervări de masă deci daca vreau sa bag cel mai bun loc, știi ce trebuie să faci.

4. Intersecția Taverna – Tufnell Park

Trebuie să știți: Această refrigerate, shabby-chic spațiu în aer liber are o multime de tabele pentru a soluționa în jos, și este, de asemenea, un favorit firma cu gurmanzi și bea puriști. Servire incredibil alimente de sezon, și cu egală atenție acordată băuturi selecție (inclusiv exclusiv preparată de Joncțiune Ale), acesta este un bar care oferă aroma precum și de distracție în aer liber.

5. Cerbul – Hampstead

Trebuie să știți: Această mare și ascunse Hampstead grădină de bere are mese de picnic și cabane private care locul 15 persoane și poate fi rezervat. Muzică Live și un grătar concediați până în lunile mai calde, în plus, e doar o plimbare de zece minute de la heath. Are o gama foarte mare de tipuri de bere și cidru, atât îmbuteliat și proiectul, și în timp ce acesta poate fi un pic pe partea de scumpe (am spus că a fost în Hampstead); acest lucru este încă un loc foarte frumos pentru a vă relaxa în timpul verii.

6. White Hart – Stoke Newington

Trebuie să știți: Aceasta este o buna pub, cu un adevărat masiv grădină de bere. Are o gama larga de sortimente de bere și bere, și a suferit un pic de un molid (inclusiv meniul pub). Deși devine ocupat în acest sfârșit de săptămână, pop într-un post-băutură de lucru și ar trebui să fie capabil de a apuca un loc minunat, la una din mese.

7. La Alwyne Castel – Highbury

Trebuie să știți: Cu o capacitate de 300, acest lucru este în mare parte de grădini de bere, și chiar are propriul bar exterior în lunile mai calde. Există o varietate de relaxare în aer liber și se deschide un pic mai devreme într-o duminică – deci, face cele mai multe de o zonă în aer liber brunch.
La Sud De Londra

8. Gipsy Moth – Greenwich

Trebuie să știți: Cu unul dintre cele mai bune vederi din Greenwich, gradina este popular cu grupuri de prieteni, familii, și localnici. Lor fripturi duminică sunt geniale, si le-am luat bere din întreaga lume.

9. Nava – Wandsworth

Trebuie să știți: Nava în mod constant în fruntea listelor de Londra mai frumoase grădini de bere. În Plus, lor friptură de duminică și artizan gătit concursuri sunt legendare – anual Ou Scotch Provocare, oricine? Sfatul nostru – ia-o jugful de Sipsmiths’ Cupa de Vara (pe bază de gin și încărcat cu fructe proaspete) și cap la grădină, mai ales pe „Nava de duminică”, unde puteți bea de la sunetul de o trupa live sau DJ. Devine ocupat de prânz, așa că primele păsări prinde cele mai bune locuri.

10. Magic Garden – Battersea

Trebuie să știți: Acasa, la un mini-festival de muzică în fiecare week-end, această grădină de bere este locul să se bucure de cele mai bune sunete de vară în Sudul Londrei. În zână-a aprins cort, poți să stai printre lumânări, bea o bere rece și să asculte trupe live și Dj-ii lor genial sistem de sunet. Nu vă faceți griji dacă vremea este un pic umed sau rece, au pături și chiar mini-sticle cu apă caldă pentru a menține lucrurile confortabil pe canapele confortabile.

11. Vechea Fabrică De Bere – Greenwich

Trebuie să știți: Această mare grădină de bere este ascuns În interiorul Vechi Colegiu Naval în Greenwich. Este cu siguranta una pentru cunoscatori de bere – au luat-o la fața locului micro-fabrică de bere curatoriat unic, ediție limitată de bere din premiat Timp de Bere Companiei. Berea este chiar folosit în mâncare pe meniu de sezon. Cu o multime de scaune (cu umbrele de soare, ar trebui să vă doriți să eschiva de la soare sau de ploaie) singura ta problema va fi alegerea care bea pentru a începe cu.

12. Secara – Peckham

Trebuie să știți: Există o mulțime de mese în această vastă grădină de bere pentru a relaxa și bucura de soare. Ei au, de asemenea, o mare scufundat terasă cu mai mult de relaxare între bar și grădină.Atunci când vremea este bună, dețin de multe ori un grătar de duminică.

13. Grand Union – Brixton

Trebuie să știți: Această renovat recent „grădină a plăcerilor” are un minunat luminos schema de culori, și este surprinzător de mare de spațiu pentru a savura un cocktail sau trei. Puteți închiria Thai „copac colibe” pentru un pic de intimitate, sau de a opta pentru zonele de relaxare din jurul gropi de foc în seara. Ei au, de asemenea, un ecran mare, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru un loc pentru a viziona cele mai mari evenimente sportive, acest lucru ar putea fi foarte bine locul.

14. Soarele – Clapham

Trebuie să știți: Dacă te îndrepți spre Clapham Common pentru un picnic, ați putea dori să ia după petrecere aici. Literalmente peste drum de parc, dar pe strada principală, acesta este un favorit local. Ea are o multime de mese, și cu aceasta fiind marea Britanie, o multime de încălzire și umbrele de soare, dacă vremea caldă ia o excursie.

15. Station Hotel – Hither Green

Trebuie să știți: Această mare și luminos curte-grădină în stil a avut un mare refresh, împreună cu pub-ul, făcându-l popular cu localnici (în special navetiști, ca e doar 30 de secunde de mers pe jos de gara). De-a lungul cu o multime de scaune, împreună cu niște cabane de plajă, acest loc are cinci beri la robinet, lager, precum și cracare meniu de prânz și cină.