Raceala cauze simptome tratament

raceala cauze simptome tratament

La supraalimentare cele mai evidente efecte de National Health Service obezitate și de sănătate se deteriorează. Cei mai mulți oameni sunt, pe bună dreptate, se tem de aceste influențe negative, dar supraalimentarea viața de nenumărate alte zone de influență

Produse pentru raceala si imunitate

Mereu foame http://sanatate-maxi.com/  Mâncatul emoțional este atunci când neîmplinite emoțiile provocate de foame transformat într-foamea fizică. Singura problemă cu asta, dacă plăcerea de a mânca, că, deși stomacul eltelítődik, inimile vor rămâne goale.

produse pentru raceala si imunitateConsumul poate câteva minute sau chiar o oră poate ajuta pentru a reabilita cu nevoile tale emoționale, dar indiferent de cat de mult mananci, ca problema persista. Mai mult ce mananci, cu foamea emotionala, mai mult o femeie. Cu trecerea timpului American Psychological Association eșecul sentimentul de a tine poate sau depresie, de asemenea, ar putea împinge. Găsi foamea cauzele reale, iar cei de a elimina.

De-a lungul timpului, nu cred că o să crezi că poți controla viața ta fără să mănânce, și apoi dintr-o dată fiecare sarcină pare a fi de nerezolvat. Mai mult ce mananci, cu atât mai incertă va fi mai mult tu insuti. La abilitățile psihologice sunt ca muschii. Dacă nu utilizați, să-i pierzi. Cred că despre acest lucru, și apuca de lucruri noi, invata – acestea vă pot ajuta să vă re încrezător și puternic, puteți deveni.

Contactele au avut loc într-un vid ar deveni Atunci când produsele alimentare este un substitut pentru prieteni și dragoste manca chiar mai atractiv, deoarece este mult mai simplă decât în căutarea pentru intimitate într-o relație. Relațiile umane sunt greu de lucru, în același timp, toți oamenii tânjeau după ei – și produsele alimentare nu pot înlocui niciodată dragostea.

Singura soluție care se pare că, atunci când pierde în greutate, vei reduce aportul de calorii și mai mult exercițiu. Cu toate acestea, uneori e mai bine să fii atent.La supraalimentarea de episoade de bulimie nervoasa este numele de o tulburare de alimentatie este, de asemenea, parte. Nesătul de persoane, cu toate acestea, o astfel de supraalimentare și episodul de după post, epuizant de exerciții fizice vor face, sau a scăpa de alimente, ceea ce înseamnă că meghánytatják ei înșiși sau recomandate doze mai mari de laxative sau diuretice ia în greutate, pentru a evita.

Post pentru cel puțin 24 de ore nu se mananca. La antrenament obositor, în acest caz, mai mult de 1 oră de antrenament, care este pur și simplu de a manca, ca urmare a unei amenințări de greutate de prevenire. Alimente pentru a dispune de repaus alimentar și antrenament obositor, periculoase moduri de a greutății.

Deși doar recent a recunoscut ca o boală separat, supraalimentarea este, probabil, tulburari de alimentatie sunt cele mai comune. Mâncarea în exces la pacienții care suferă de majoritatea obezi (mai mult de 20% greutate corporala sanatoasa peste), dar greutatea normală a corpului, de asemenea, pot fi implicate.

La supraalimentarea este, probabil, populația adultă, 2% sunt afectate. De auto-ajutor si comerciale programe de pierdere în greutate, participanții, ușor persoanele obeze 10-15% de supraalimentare tulburare. Boala este mai frecventă în grav obezi.

La supraalimentarea puțin (aproximativ o treime) este mai frecvent în rândul femeilor. Aceste persoane obeze care au supraalimentarea suferă mai des de grăsime deja la o vârstă fragedă, decât cei care nu suferă de această tulburare. Greutatea corpului de fluctuație, de exemplu, pierdere în greutate și recâștigarea în greutate de episoade sunt, de asemenea, mai frecvente decât sunt.

Ce provoacă supraalimentare o boala?

Ce provoacă supraalimentare o boala?La supraalimentarea boala cauze sunt încă necunoscute. E care sufera de tulburare de aproape jumătate de poveste ne întâlnim episoade depresive. Că supraalimentarea este o cauză sau o consecință a depresiei, nu este încă clar. Poate că nu există nici o corelație. Mulți oameni raportează că furia, tristețea, plictiseala, nervozitate sau alte sentimente negative schimbare care o supraalimentare de atac. La comportament  CDC impulsiv și alte probleme psihologice sunt, de asemenea, comune poate fi mult mai la supraalimentare eveniment.

Slăbire efecte de supraalimentare o boală este, de asemenea, neclar. Deși rezultatele variază, inițial cercetările sugerează că supraalimentarea sunt aproximativ o jumătate de trăit peste „un chef”, episod, înainte de a merge pe o dieta. În ciuda acestui fapt, dieta stricta némelyeknél poate exacerba supraalimentare.

Cercetatorii au examinat, de asemenea, modul în care aceasta afectează metabolismul și chimia creierului de boala. Aceste domenii de cercetare sunt încă într-un stadiu incipient.

La supraalimentarea boala principalele complicații boli legate de obezitate. Acestea includ diabetul zaharat, hipertensiune arterială, nivel ridicat de colesterol, ale vezicii biliare, boli de inima si cancer, anumite tipuri.

La supraalimentarea de boala de care sufera este extrem de o mulțime de anxietate cauzate de boală. Majoritatea dintre ele sunt încearcă singur să-l depășească, dar e o foarte lungă perioadă de timp nu a reușit. Unii oameni chiulit de la locurile lor de muncă, școală sau de la evenimente corporate, la falhassanak. La supraalimentarea care suferă de persoanele obeze se simt rău despre ei înșiși, păstrați-le ocupat cu aspectul lor poate evita adunări sociale. Cel mai rușine și caută să-și ascundă problema. Acest lucru este adesea un bun cu membrii apropiați ai familiei și prietenii ei nu știu túlevésükről.