Bere și de sănătate, prestații în vis

Berea se bucură în societatea noastră, un bine-cunoscut estimări din dieta mediteraneană, consumul moderat este o sursă de multe substanțe nutritive benefice. Dar pentru aceste ultime decenii, studii de bere nu dintr-un punct de vedere pur nutritive, dar ca un instrument de promovare a sănătății. Potențialul său preventiv, datorită anumitor componente, există nenumărate împotriva bolilor de oase și sistemul circulator și cancer. De la acest lucru și întotdeauna cu un aport moderat, vrea să abordeze posibilele beneficii de bere dintr-o nouă perspectivă: aceea de reglare a somnului, datorită acțiune sedativă în principal din hamei, care are această băutură.
bere
În societatea noastră, berea este recunoscut a fi o componentă a dietei Mediteraneene și consumul moderat de această băutură oferă numere de substante nutritive benefice. Cu toate acestea, în ultimele decenii, bere a fost considerat nu numai dintr-o pur punct de vedere nutrițional, dar, de asemenea, în contextul de promovare a sănătății. Mai multe componente contribuie la potențial preventiv de bere împotriva osoase și circulator boli si cancer. Articolul de față discută despre posibilele beneficii ale moderat de bere admisie dintr-o nouă perspectivă: aceea de reglare a somnului din cauza sedativ acțiune de hamei, una dintre componentele de bere.

Berea este o băutură fermentată tipice și tradiționale dieta mediteraneană, pot fi legate de recreere și petrecere a timpului liber, dar în acești ultimi 20 de ani s-a demonstrat, prin numeroase cercetări biomedicale, că consumul moderat este benefic pentru sănătate. Această băutură, alcool redus (4°-5°), nu conține grăsimi, aportul caloric este moderată (45 kcal/100 ml) și conține numeroase vitamine solubile în apă și fibre, plus minerale, dar în concentrație mică de sodiu.Unul dintre principalii cercetători pe bere, și Prof. Dr. Anton Piendl, precum și Dr. Javier Posada, expert de la Școala de Bere și Malta1, evidențiază componentele pozitive pentru sănătate.

Hamei: berea este singura băutură care conține hamei, un sedativ și un amar stimulent poftei de mâncare. În florile femele de hamei sunt așa-numitele glande de lupulină, o rasina de culoare gălbuie, extrase din petale, care în timpul procesului de elaborare a bere devine substanțe amare. Această rășină conține alfa și beta, polifenoli și uleiuri esențiale, constitutive, și naturale care dau bere unele proprietăți sănătoase.Malta: acesta oferă bere carbohidrati, minerale, elemente și urme de acizi organici și vitamine importante pentru viață.Apa: este cea mai mare și cea mai importantă componentă a bere, cu 92 g/100 g. Puterea de racire a berii se datorează atât conținutului ridicat de apă ca minerale pe care le conține.Conținut caloric: fiecare 100 ml de bere conține între 30 și 40 kcal.Compuși de proteine: berea este foarte săracă în conținut de proteine; cu toate acestea, ea conține 20 de aminoacizi esențiali și multe non-esențiale.Minerale și elemente în urme: berea conține peste 30 de elemente minerale, urme, majoritatea dintre acestea provin din malț de orz. Un litru de bere se întâlnește aproape jumătate din nevoile de zi cu zi în magneziu al unui adult, și la 40 și la 20, respectiv, de zi cu zi are nevoie de fosfor și potasiu.

Astfel, fiind bogat în potasiu și scăzut în sodiu, este un diuretic băutură.
Vitamine: berea conține toate importante de vitamine din grupul B, în plus față de vitaminele a, D și E. De exemplu, cu 1 l de bere acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamina B6, 20% din B2 și 65% din B3 niacina. Un litru de bere contine aproximativ 210 mg de vitamine și compuși similari.
Dioxid de Carbon: bere contine aproximativ 0,5 g de CO2 per 100 g de bere, care oferă o caracteristică răcoritoare. În plus, gazul de dioxid de carbon ajută la circulația sanguină a mucoasei bucale, promovează salivație, stimuleaza formarea de acid în stomac și accelerează golirea stomacului, toate favorabile pentru o bună digestie.Polifenoli: conținut, de ordinul a 150-153 mg/l, este relativ mare. Polifenoli, care au activitate antioxidantă, sunt eficiente împotriva bolilor de oase, și sistemul circulator și cancer.

Consumul moderat de alcool menționate la bere

Există o gamă largă de valori de la un „consumul moderat de alcool”, menționând că alcoolul nu afectează întreaga populație în mod egal, acest lucru depinde în principal de masa corporala (IMC).Centrul de Informare Bere și Sănătate se referă la consumul moderat de aproximativ, în general, 10 g de alcool pe zi, ceea ce este echivalent cu aproximativ 200 ml de bere (1 cana), cu un conținut de alcool de 4-5°.De asemenea, în numeroase lucrări científicos2,3 este recomandat ca un „consumul moderat de alcool” 330 ml/zi (1-al treilea) pentru femei și 660 ml (2 treimi) în cazul bărbaților.
Societatea spaniolă de Arterioscleroză (MARE) recomandă consumul de 2 unități pe zi (o unitate este egal cu 10 g de etanol).

În cele din urmă, indică faptul că Societatea spaniolă de Comunitate Nutriție recomandă la baza piramidei.Să bere menționăm că în anumite locuri de muncă internațională de oameni de știință indică valori între 20 și 40 g, care este echivalentul a între 0,5 și 1 l de alcool de zi cu zi, sume care, din punctul nostru de vedere, este considerat a fi înalt.Pentru acest motiv, Societatea spaniolă de Comunitatea de Nutriție (SENC) include în piramida de alimentatie sanatoasa —principala referință în domeniul nutriției din țara noastră— băuturi fermentate (bere, vin sau cidru) opțional, moderat.